Julehøytiden 2020

Det blir en annerledes julefeiring for mange dette året, også for oss. De siste årene har vi produsert julebordshow både på Sola og i Bergen for 9.000 julebordsgjester fordelt på 3 helger i to byer. Slik blir det ikke i år.  Vi har utformet en rekke julebord for små og store firmaer og levert utallige artistformidlinger alle helger i november og desember. Men i år blir det annerledes, men viktigheten av å møtes før jul for de ansatte er kanskje viktigere enn noen gang tidligere.

Vi må bare gjøre årets arrangement på en litt annen måte. Vi må tenke smittervern for en trygg samling og det er nettopp derfor ditt firma skal ta kontakt med oss. Vi har forslagene og på denne siden kommer noen tanker og ideer.

Julefrokost i kantina med Espen Hana

Abri - Espen Hana 2

Om dere ikke har egen kantine som stiller med julefrokost kan bistå via en av våre samarbeidspartnere på catering. At de ansatte kan komme på jobb til en herlig julefrokost før jul er noe som garantert vil bli satt pris på.

Litt ut i frokosten er det klart for en liten halvtime med en av de store entertainere her i Rogaland, nemlig Espen Hana som leverer musikalitet på øverste nivå. Han har en innlevelse de fleste misunner han og sine historier bærer preg av humor. Vi garanterer god stemning, påfyll av ettertanke og historier du kanskje ikke har hørt før.

Julelunsj på kontoret med Dag Schreiner

Dag Schreiner

Eller hva med en julelunsj med humor og latter. Også her kan vi stille med lunsj via våre samarbeidspartnere om dere ikke kantine som leverer mat daglig. Uansett, på slutten av lunsjen kan for et eksempel Dag Schreiner plutselig dukke opp.

Og med Dag Schreiner på scenen så skal du ikke utelukke at han Bøgvall Kai også kommer innom, og han forteller selvsagt en historie fra han gikk på skolen om juleevangeliet.... Vi sier ikke mer, men vi garanterer topp stemning og en julelunsj du aldri før har opplevd.

Julekonsert med Inger Lise Hope

Inger Lise

Tenk deg at det nærmer seg helg, det nærmer seg jul  og det nærmer seg at arbeidsdagen snart tar slutt. Men før det er det klart for julekonsert i i kantinen, i det store møterommet eller et annet egnet sted i deres egne lokaliteter. Julekakene og gløggen står selvsagt klart og på scenen kommer Inger Lise Hope for å avslutte arbeidsdagen og skape julestemning på kontoret.

Inger Lise Hope har siden hun var liten vært å se på utallige scener og smeltet mange hjerter med sin klokkeklare stemme og formidlingsevne. Med seg har hun gitarist Svein Andre Olsen og sammen skaper de magiske 30 minutter hvor dine ansatte kan senke skuldrene, og nyte at juletiden nærmer seg.

En magisk julekveld med Jon Ensor

Jon Ensor foredrag

Den internasjonale entertaineren fra Oxford i England flyttet til Norge i 2008 og har i en årrekke opptrådt for næringslivet både i inn- og utland. Med herlige triks fremført med sjarme og humor anbefales Jon på det varmeste. Jon sine opptredener er på engelsk, han er meget populær i England hvor han har opptrådt både for kongelige og Hollywood stjerner.

Planlegger du en julemiddag, uansett arrangement sted blir kvelden unik med Jon Ensor. Fra scenen vil du oppleve herlige triks og humor som gjør julekvelden til noe helt spesielt. La de ansatte få oppleve den helt spesielle atmosfæren med herlig britisk humor og triks i verdensklasse. Og hvem veit kanskje det  hele topper seg med et flyvende bord mellom bordene til desserten og kaffen.

Juleavslutning i eget lokale

www.topparrangement.no

I tillegg til at man kan ha julearrangement på eget bygg eller i kantinen kan man helt klart ha årets julebord på hotel, kulturhus eller andre "venue" hvor smittevern selvsagt blir ivaretatt på en god måte. Dette bildet er riktignok tatt fra et julebord for en av våre kunder i fjor, men i år blir det et annerledes julebord.

Med annerledes så tenker vi at unngår buffet, men kjører tallerken servering, i stedet for at man sitter tett i tett, må det nå være avstand mellom hver stol og kvelden avslutter kanskje ikke med livemusikk, men rundes av etter desserten.

Så man kan fortsatt ha julebord med god mat og underholdningen fra scenen. Selv om vi kanskje må vente med selve festen til neste års julebord vil de ansatte sette pris på å møtes over god mat, noe godt i glasset og underholdning fra scenen.

Kontaktskjema

Forespørsel_med kommentarfelt