CMYK

CMYK er en unik gruppe bestående av de mest profilerte klubb-artistene vi har i Norge. Gruppen er et kontinentalt live-show hvor man kan sette sammen en dj med en rekke variasjoner av live elementer som saksofon, gitar, vokal, trompet, djembe og el-fiolin.

Send en uforpliktende forespørsel på CMYK!

Om CMYK

CMYK tar tak i kjente låter og presenterer disse på sin egen måte, og kan mikse alt fra klassisk til pop inn i settene sine. CMYK kan trådløst integrere med publikum og kulisser, noe som skaper et intimt show og en annerledes opplevelse for gjestene.

Topp Arrangement har benyttet denne gruppen til en rekke arrangement gjennom de siste årene og en av bestselgerne er: DJ, saksofon, fiolin, trommer og vokalist. Dette er en unik sammensetning hvor gjesten vil oppleve eksplosive musikkinnslag.

CMYK gjør bla. Underholdningsnummer, awardshow & party/fest.

Forslag til konsept med CMYK kan være følgende:

Innslag 1:
Tenk deg at dørene til ditt arrangement skal åpnes, på scenen står DJ og sammen med fiolinist eller saksofonist og spiller herlig lounge musikk live fra scenen. En slik start på kvelden gir en fantastisk atmosfære når man skal finne sitt bord for kvelden.

Innslag 2:
Etter middagen kommer hele gruppa på scenen hvor de kjører et fantastisk show på 5 minutter som oser av eksplosivitet ut av en annen verden. Tro oss når vi sier det, dette har man aldri sett før, dette er unikt!

Innslag 3:
Når dessert er unnagjort går gruppen på scenen igjen og starter festen med et 10 minutters show. De fortsetter der de sluttet sist de var på scenen og festen for kveldens gjester er virkelig startet.

Etter dette går som regel et partyband på scenen eller DJ vil være igjen å spille ut i de sene nattetimer.

Video

 

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!