CMYK

CMYK er en unik gruppe bestående av de mest profilerte klubb-artistene vi har i Norge.

Gruppen er et kontinentalt live-show hvor man kan sette sammen en dj med en rekke variasjoner av live elementer som saksofon, gitar, vokal, trompet, djembe og el-fiolin.

CMYK tar tak i kjente låter og presenterer disse på sin egen måte, og kan mikse alt fra klassisk til pop inn i settene sine. CMYK kan trådløst integrere med publikum og kulisser, noe som skaper et intimt show og en annerledes opplevelse for gjestene.

Topp Arrangement har benyttet denne gruppen til en rekke arrangement gjennom de siste årene og en av bestselgerne er: DJ, saksofon, fiolin og trommer. Dette er en unik sammensetning hvor gjesten vil oppleve eksplosive musikkinnslag.

CMYK gjør bla. Underholdningsnummer, awardshow & party/fest.

Forslag til konsept med CMYK kan være følgende:

Innslag 1:
Tenk deg at dørene til ditt arrangement skal åpnes, på scenen står DJ og sammen med fiolinist eller saksofonist og spiller herlig lounge musikk live fra scenen. Har man i tillegg en fin belysning i salen er det rett og slett å komme inn i et eventyr. Og en slik start på kvelden gir en fantastisk atmosfære når man skal finne sitt bord for kvelden.

Innslag 2:
Etter middagen kommer hele gruppa på scenen hvor de kjører et fantastisk show på 5 minutter som oser av eksplosivitet ut av en annen verden. Tro oss når vi ser det, dette har man aldri sett før, dette er unikt og mandag etter arrangementet er dette det store samtale-emnet.

Innslag 3:
Etter dessert går gruppen på scenen igjen og stater festen med et 10 minutters show. De fortsetter der de sluttet sist gang det var på scenen og festen for kveldens gjester er virkelig startet.

Etter dette går som regel et partyband på scenen eller DJ kan være igjen å spille ut i den seine nattetime.

VIDEO MED DJ, SAX, FIOLIN, TROMME

 

VIDEO 2 MED DJ, SAX, FIOLIN, TROMME

 

VIDEO MED DJ, SAX, FIOLIN