Christian Eriksen

Christian Eriksen er fra Stavanger og har et mangfold med stor M, vi kan blant annet nevne humorist, musiker, skuespiller, komponist og kan rett og slett det aller meste.

Send en uforpliktende forespørsel på Christian Eriksen!

Om Christian Eriksen

Gjennom 20 år som komiker og skuespiller Christian holdt det gående fra scenen i ulike sammenheng. Han er en populær konferansier som leder både sosiale arrangement som faglige arrangement. Men Christian får man humoristiske historier til sang med mye lott og løye.

Siden årtusenskiftet har han både skrevet og spilt i flere titalls kritikerroste forestillinger : Svartnissen på Sola, nyskrevne humorforestillinger på Rogaland Teater og vært med i Fartein Valen-salen med den symfoniske stumteaterforestillingen «The Mute»

I 2020 gjorde Christian sitt første show hvor han var alene på scenen, forestilingen het «The one and Lonely» og fikk terningkast 6 fra blant andre Stavanger Aftenblad som skryter uhemmet av komikeren og kaller det hele briljant.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!