Christer Torjussen

Christer Torjussen

Med høy gjenkjennelsesfaktor leverer Christer Torjussen standup slik standup skal være. Inkluderende, gjenkjennbart og morsomt hele veien. Med snart tolv års sceneerfaring og flere høythengende priser på merittlisten får du en rutinert komiker som leverer varene – hver gang!
MORSOM MANN!

Christer Torjussen er en av landets morsomste og mest rutinerte standupkomikere. Etter 13 år på scenen og flere høythengende priser på merittlisten får du oppleve en komiker som lirer av seg morsomheter med høy energi og innlevelse – hver gang!

Han har fått gode kritikker for sine show, blant annet skrev Fredrikstad Blad «Grensesprengende standup» og kastet terningen til fem. Med flere større turnéer, eget soloshow samt suksessforestillingen ”Sommerlatter 2012” bak seg får du et show hvor publikum får servert hysteriske betraktninger, situasjoner og treffende poenger de kjenner seg godt igjen i. Den produktive komikeren har gitt ut egen live-dvd, to humorbøker og hatt show i nesten hver krik og krok i det ganske land siden debuten i 1999. For å si det kort og greit – hvis det finnes strøm og innlagt vann, da har Christer vært der!

Med et allsidig reportoar og lang erfaring både som artist og tekstforfatter har han en usedvanlig evne til å harselere med seg selv og ta ting på kornet. Christer leverer klassisk observasjonskomikk. Både kvinner og menn får så hatten passer når den verbale komikeren lirer av seg betraktninger om tilgjorte kjønnsroller, stereotyper, irritasjonsmomenter og pinlige situasjoner. Som en av anmelderne skriver:

I motsetning til mange andre komikere retter Torjussen skytset mot seg selv. Og det på en svært befriende måte. For når alt kommer til alt går det mest utover ham selv – selvironi er Christers varemerke på scenen. Noe som også resulterte at han mottok den prestisjetunge Stå Opp-Prisen i 2004 og Komiprisen i 2007.
Ta Kontakt for booking av Christer Torjussen

Kategori