Christer Torjussen

Med høy gjenkjennelsesfaktor leverer Christer Torjussen standup slik standup skal være. Inkluderende, gjenkjennbart og morsomt hele veien.

Send en uforpliktende forespørsel på Christer Torjussen!

Om Christer Torjussen

Christer Torjussen er en av landets morsomste og mest rutinerte standupkomikere.

Etter 13 år på scenen og flere høythengende priser på merittlisten får du oppleve en komiker som lirer av seg morsomheter med høy energi og innlevelse – hver gang!

Med et allsidig reportoar og lang erfaring både som artist og tekstforfatter har han en usedvanlig evne til å harselere med seg selv og ta ting på kornet.

Christer leverer klassisk observasjonskomikk. Både kvinner og menn får så hatten passer når den verbale komikeren lirer av seg betraktninger om tilgjorte kjønnsroller, stereotyper, irritasjonsmomenter og pinlige situasjoner.

I motsetning til mange andre komikere retter Torjussen skytset mot seg selv. Og det på en svært befriende måte. For når alt kommer til alt går det mest utover ham selv – selvironi er Christers varemerke på scenen.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!