Cato Thorsen

En vellykket aften får du med trubadur Cato, han laget til og med allsang i ferjekøen på vei til jobb.

Send en uforpliktende forespørsel på Cato Thorsen!

Om Cato Thorsen

Cato er en av trubadurene i bransjen med lengst fartstid, gjennom 30 år har han jobbet hardt for skape tidenes allsang og feelgood stemning på hvert eneste arrangement han har vært på. Det hender ofte han også blir booket for hele kvelden hvor han påtar seg konferansier rollen og holder den røde tråden gjennom kvelden. Og han er en ringrev innenfor QUIZ, Beat 4 Beat og andre musikk konkurranser.

Trubadur. 
Cato skaper en hver fest til minnerike øyeblikk med dans og allsang.

Beat 4 Beat – En garantert fest-sett-i-ganger. 
Fryktelig irriterende, fryktelig høylytt og fryktelig morsomt. Jeg starter å spille en låt, og første laget som reiser seg opp og synger refrenget, får et poeng og deretter et tilleggspoeng dersom refrenget er riktig. Poengene sitter løst, til og med minuspoengene. Det kan også komme plutselige ekstrapoeng ved uforutsette happenings. Varighet: avhengig av gjestene, men 30-40 minutt pleier å være en slager.

«Ingen quiz for liten, ingen quiz for stor»
Det kan lages en quiz om alt, for alle og hos alle. Dere bestemmer vanskelighetsgrad, lengde på quiz`en og eventuelle tema. Har drevet med quiz siden tidlig på 2000-tallet og har faste, ukentlige quiz`er, i tillegg til oppdrag for firma, års-dager etc. Quiz`en gjøres analogt, det vil si med penn og papir for å få en god diskusjon rundt bordet, og god stemning blant deltakerne. Kan skryte på seg å ha drevet kanskje Norges største quiz, 100 lag, for lærere og ansatte på skolene på Haugalandet.

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!