BURLESQUE

BURLESQUE / CABARET SHOW! Queen B er et uovertruffen talent og og oser «sensuell energi»

Queen B (Brigitte Jean Allen) er en allsidig, eksentrisk og svært populær australsk burlesk-utøver som bor i Norge og utfører seg under flere aliaser.

Hun har dukket opp på hundrevis av konserter over hele Europa, som en sanger i Stavanger duo Snowpirate, som frontwoman i Stavanger høy-energi party-bandet JR Harlekin.

Som dronning B er Jean Brigitte en dyktig utøver med en talent for kunst og kreativitet. Hun vil skreddersy et show som passer perfekt til ditt arrangement. Det kan være eksklusivt middagsfest eller en Gatsby-gala for å nevne noe. En av Norges svært få live burleske-utøvere.

Queen B er definitivt det riktige valget hvis du overaske dine gjester med en smak av gåtefull sensualitet og glamour. Gjestene på arrangementet blir å huske kunstnere som tar stor stolthet i å levere eksepsjonelle og unike, morsomme og friske forestillinger.

Queen B leverer følgende cabaret show

  • Solo performance with glamorøse kostymer, sensuell dans, live-singing og humor (3 songs)
  • Trio performance bestående av Queen B, Jan Rune Holdhus og en live musiker (30 til 45 minutter)
  • Full cabaret show med det populære»Banged-Up Burlesque» (showene er fra 45 til 90 minutter)

Når det gjelder fullt Cabaret show vil kvelden bli frontet av den svært populære komikeren og skuespilleren Jan Rune Holdhus, Queen B og med seg har de gitarist, pianist med flere. Man vil oppleve live-sang, «crazy dance»and dragqueens Mio og Tino Amore.

Video – promo