Brasiliansk Aften

Under Brasiliansk Aften så tar vi Brasil inn i ditt arrangement, uansett årstid. Vi garanterer en kveld utenom det vanlige med heftige sambarytmer, fantastisk mat, god drikke, fjær og farger.

Send en uforpliktende forespørsel på Brasiliansk Aften!

Om Brasiliansk Aften

Vi starter kvelden med brasiliansk aperitif og profesjonelle dansere som tar imot gjestene i de gule fotballtrøyene fra Brasil. I bakgrunnen går brasilianske rytmer over lydanlegget mens en fotball trikser shower fra en liten scene.

I det dørene åpnes vil man komme inn i et lokale som er kledd i det brasilianske temaet med farger, musikk atmosfære. Idet alle har satt seg ned går startnummeret hvor jentene i Samba Ladies danser seg inn fra ulike dører bak i lokalet før de avslutter med et nummer fra scenen. Kveldens konferansier setter stemning med humor fra scenen før det er klart for bespisning.

Det brasilianske kjøkkenet er påvirket av både italiensk, spansk, arabisk, afrikansk og asiatisk mat, og består derfor av en spennende miks. Mens ris og bønner er basismatvarer som ofte er et fast tilbehør til fisk, biff og svin, finnes det også typiske brasilianske spesialiteter som er hakket mer ukjente i Norden. Kveldens kjøkkensjef setter opp forslag til en herlig meny. Til drikke blir det selvsagt Caipirinha

Jentene i Samba Ladies gjør ulike danse innslag gjennom kvelden. Kombinerer man dette med en fotball-trikser og i tillegg en som gjør saltoer og ulike stunts (Capoeirista) har man et kanon konsept.

Kveldens konferansier og komiker holder den røde tråden gjennom kvelden med humor og god stemning. Før en DJ eller band avslutter kvelden til brasilianske rytmer. Jentene i Samba Ladies kan også by opp til dans når kveldens band går på scenen og vi garanterer at dansegulvet fylles opp raskere enn noen gang tidligere.

Video - showdans

Show promo

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!