Bergensbølgen

Bergensbølgen hadde forestillinger på Ole Bull Scene som fikk strålende kritikker i både BT og BA - begge triller femmere og fastlår at "bergensere må gå mann av huse" for å få med seg dette showet "uten dødpunkter".

Send en uforpliktende forespørsel på Bergensbølgen!

Om Bergensbølgen

Grim Moberg, Vidar Hodnekvam og Christoffer Schjelderup har alle hatt Stand Up Bergen som sin base, mens de har bygget opp erfaring og rutine og det får du virkelig se i showet Bergensbølgen.

Christoffer Schjelderup har vært med å styre klubben siden starten og vant for noen år siden Stå Opp-prisen, som er komikerenes egen hederspris. Kompromissløs, tullete og alltid på jakt etter noe nytt og originalt å snakke om. Han er gudfaren i Stand Up Bergen!

Grim Moberg er en energibombe på scenen. En original halvt vossing, halvt naustdaling som er oppvokst i Bergen. Helt unik på scenen, og får spille på hele sitt register i dette showet. En nytelse å le av!

Vidar Hodnekvam er en rappkjeftet stril som leverer puncher på løpende bånd. I Bergensbølgen viser han at også kan mer enn standup, og selv om han er flyttet til Oslo, så er det i Bergen han føler seg hjemme. Hodnekvam kan timing!

Ta kontakt for booking av Bergensbølgen.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!