Beat the hacker

En gruppe hackere har klart å bryte seg inn på serverne deres og har låst alle bedriftens filer. De truer med å slette alt på 45 minutter.

Send en uforpliktende forespørsel på Beat the hacker!

Om Beat the hacker

Beat the Hacker er et morsomt, virtuelt Escape Game-spill der deltagerne løser oppdrag av forskjellige typer sammen i 45 minutter. Spillet er designet for å fremme lagsamarbeid og 100.000 spillere har gitt det 4,6 av 5 i rating.

En gruppe hackere har klart å bryte seg inn på serverne deres og har låst alle bedriftens filer. De truer med å slette alt på 45 minutter. Hackerne er ikke motivert av penger, deres agenda er filosofisk.. Bli med oss for å slå «Beat the Hacker» og redd selskapet!

Alle I gruppa vil få ledetråder, så alle må samarbeide for å løse oppdragene. I spillet blir deltakerne utfordret med en rekke ulike utfordrende oppdrag som kan løses en etter en eller parallelt i spillet. Når lagene kommer videre i spillet åpnes flere nivåer opp og oppdragene får høyere vanskelighetsgrad. Målet er å løse oppdrag, samle bokstaver og løse det endelige oppdraget for å “redde selskapet ifra hackeren.

Spillet er en flott måte å teste ferdighetene dine på og samarbeide for å klare oppdraget før tiden renner ut. Spillerne må bruke sin logiske tankegang, intelligens, behendighet og observasjonsevne for å klare å bekjempe hackeren! Så spillere, vær klare til å gjøre alt for å være først ute med å løse hackerens utfordring. Advarsel! Spillet kan være svært vanedannende og skaper energi, deltakerne samarbeider, Lar alle bidra og kan spilles hvor som helst.

Finn gjemte meldinger i tekst, se på videoer, hør på lydoppdrag, gå på internett og finn noe, Ta bilder eller skjermbilder, løs morsom quiz, løst puslespill, labyrinter og logiske utfordringer

En av våre «Quiz master» vil ønske velkommen i starten av sekvensen for å motivere, kvalitet sikrer gjennomføringen og kommer med små leads eller tips underveis. Total varighet for spillene er 45 minutter.

Digital teambuilding

Digitale møter er blitt en del av hverdagen til mange firma og i den anledning er det en glede av å kunne presentere digital temabuilding via spill som gir dine ansatte positiv energi og nøkkelen til å vinne er godt samarbeid.

Vi i Topp Arrangement jobber med å skape engasjement og positiv energi i bedrifter. Og den siste tiden har teambuilding i den i den virtuelle verden blitt populært! Når man jobber med teambuilding er det viktig at de virtuelle hjelpemidlene føles som teambuilding og at det er moro, og det har vi klart i samarbeid med Green Hat People.

Spillene gjennomføres med lag på 3-5 personer som spiller i et videomøte. En person fra firmaet kjører spillet i hans/hennes nettleser og deler skjerm. Alle lagmedlemmene jobber sammen for å løse utfordringene. På slutten av spillet kan spillerne se alle resultatene i leaderboardet.

Spillet gjennomføres virtuelt i lagleder sin nettleser. Klikk på en link for å starte. Vi er kompatible med alle videosystemer som Zoom/Teams/Meet etc. Når man gjennomfører spillet skal deltakerne løse morsomme og utfordrende oppdrag sammen. Etter spillet blir resultatet tilgjengelig på et leaderboard.

Vi kan også skreddersy aktiviteten ved å legge inn ditt selskapsspesifikke tema i spillet. Det kan være immaterielle ting som deres strategi, verdier, mangfold eller mer praktiske tilknytninger til bedriften. Dette er en flott måte å tilføre forretningsverdi samtidig som man gjør opplevelsen mer personlig og engasjerende.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!