Andy Taffs

Andy Taffs

Har du sett denne mannen? Australieren som flyttet fra sol og bølgeskvulp til Nannestad utenfor Oslo. Hans varemerke er et humoristisk skråblikk på nordmenn, våre vaner, tankesett og væremåte.

Andy Taffs er en av få profesjonelle utenlandske standupkomikere vi har i Norge. Andy har reist rundt halve kloden med sine show, opptrådt på humorfestivaler og standupklubber i over 11 land – og nå har han altså valgt å legge Norge for sine føtter. Og Taffs er en ærlig, morsom og rutinert komiker. Han deler gjerne sine tanker om forskjellene mellom menn og kvinner, nordmenn og resten av verden, pussige språkbarrierer og andre folkeslag med publikum. Med et sarkastisk blikk på på alt fra den berømte janteloven til Bjørn Dæhlie. Ryktene sier også at noen gjester kan komme hjem med noen ganske så spesielle souvenirer fra showene hans!

Andy Taffs har besøkt samtlige avdelinger i Forsvaret med sitt show de siste årene, i tillegg er han også etterspurt på firmamarkedet. Om du skal arrangere julebord eller seminar vil denne engelsktalende komikeren være det perfekte tilskuddet. Den særdeles tilpasningsdyktige australieren gjør konferansieroppdrag så vel som et humoristisk innslag når det måtte passe seg.

Ta kontakt for booking av Andy Taffs

 


Han har også et fantastisk konsept innenfor arrangement som skal ha «awards» utdeling.

Kategori