Bergensk komiker bosatt i Ålesund. Begynte med standup allerede i 1997, og har siden den gang opptredd rundt omkring i dette langstrakte landet, både alene og sammen med andre komikere.

Om Andrè Ulveseter

Andrè Ulveseter er pådriver av standupklubben «Standup Ålesund». Mannen bak Facebook-fenomenet, og forfatter av bøkene, «Ett ord – bilder i kampen mot særskrivingsfeil».

Han holder også foredrag om særskrivningsfeil, som han selv kaller for «en epidemi i den norske språket» hvor man får oppleve en humoristisk «time» hvor man lærer om det norske språket i kombinasjon med en god dose latter underveis.

Han satt i oktober 2014 opp sitt aller første soloshow «PLENUM» og deretter forestillingen «NEGATIV OPTIMIST» som begge har fått fantastiske kritikker.

Negativ optimist er for øvrig en fin betegnelse på André Ulveseter som misliker mye, men ofte på en relativt optimistisk måte. Han tenker f.eks. at en fjelltur kommer til å bli helt forferdelig, men på den positive siden så kommer den neppe til å ta livet av han.

Muligheten er mange og man kan booke Andre til

  • Konferansier kveld inkludert et underholdningsinnslag 20 minutter (eventuelt kun innslag på 20 minutter)
  • Konferansier dagtid inkludert et foredrag på 45 minutter (eventuelt kun foredrag 45 minutter)
  • En annen mulighet er å booke et av hans humorforestillinger med 75 minutters varighet.

Video

Miracle