Amadeus Evanne

Send en uforpliktende forespørsel på Amadeus Evanne!

Om Amadeus Evanne

Amadeus Evanne er oppvokst med musikk og allerede som 7 åring fulgte han sin mor på korøving for å høre de synge. Etter en stund kunne han alle sangene og fikk plass i koret og første opptreden var en realitet kun 10 år gammel. Photo : @studio_of_scandinavia

Musikken har siden han var liten fulgt han fra videregående hvor han studerte piano, gitar og sang. Deretter har det gått i ett med opptredener for næringslivet, små som store. Innenlands som utenlands.

Siden 2014 har Amadeus vært bosatt i Stavanger og i 2019 deltok han i The Voice Norge på Tv2 hvor han sang ”Where Your At” av Allen Stone, her imponerte han dommerne og mentorene bestående av Morten Harket, Lene Marlen, Yosef Marian og Martin Danielle

Amadeus spiller i hovedsak coverlåter, men arbeide i tillegg meg egenkomponert musikk i disse dager. I tillegg til en fantastisk stemme spiller han både gitar og piano slik at han har et stort spekter å spille på. Selv om han tilhører kategorien «singer-songwriter» tilpasser han se alltid sitt publikum og ulike musikk sjangre.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!