Alexx Alexxander

Alexx Alexxander er en av Norges største magikere - om ikke den største - som tilhører det absolutte øverste sjiktet av illusjonister, ikke bare i Norge, men i hele Norden!

Send en uforpliktende forespørsel på Alexx Alexxander!

Om Alexx Alexxander

Han underholdt en hel nasjon når han var finalist i «Norske Talenter» og han har fått «Slottsfjellstårnet» i Tønsberg til å forsvinne på direktesendt TV foran over 300 000 seere.

Hans opptredener er en kombinasjon av illusjoner og stunt i stort format til de små fingerferdige intime triksene og publikum er alltid viktig og delaktige i Alexx sine opptredener.

Alexx reiser Norge rundt med sine magiske show for alt fra eventer og kickoff for næringslivet til store helaften teatershow. Alexx har vært profesjonell entertainer i over 13 år!

Alex kan tilby alt fra showinnslag som tar pusten fra publikum til et helaftens show med dansere og musikalske innslag, han byr på storslåtte halsbrekkende stunt og illusjonsnummer som imponerer alle uansett alder. Alexx Alexxander har på en ny måte satt magi på dagsorden.

Hans magi er underholdning på høyt nivå! Man kan enten kjøpe liten eller stor pakke med Alexx som gir deg og dine gjester/kunder/ansatte en magisk opplevelse.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!