Alex Rosèn – høsten 2021

Det er aldri kjedelig rundt Alex Rosèn og høsten 2021 braker det løs med miniturnè på Sør-Vestlandet hvor 4 byer skal besøkes på 4 dager.

Gjennom en 75 minutters forestilling får man møte entertaineren, komikeren, artisten, forfatteren og sjømannen Alex Rosèn fortelle om sine store og små opplevelser de siste tiårene.

Alex er også en habil vokalist og med seg til showet har Alex med sitt egne band, og i kombinasjon med sine eminente musikere vil han krydre forestillingen med låter som garantert setter fyr på showet underveis og sporadisk gjennom de elleville historiene.

Med sin velkjente latter og gode humør er det duket for Alex sitt første publikumsåpne solo show og det blir garantert topp stemning. Er det en forestilling du skal på dette året er virkelig dette en kveld du ikke vil gå glipp av.

Spilleplan, høsten 2021

Nedenfor er spilleplan og lenke til de ulike kulturhusene hvor man kan få mer info og kjøpe billetter.

PS: Billettsalget for Buen Kulturhus i Mandal er ikke åpnet enda, men vil komme i salg i midten av august.

Begrenset antall billetter, - be quick about it! 

Alex Rosèn

Alex er en av Norges fremste entertainere gjennom flere tiår og allerede på starten av 90 tallet gjorde seg bemerket som stuntreporter, ulike programlederjobber og gjorde suksess som vokalist i bandet «Go- Gorilla. Etter dette har han preget den norske underholdningshverdagen i radioprogram som Radio Rock og i TV program som Berserk mot Nordpolen, Norske talenter, Skal vi danse, Stjernekamp, Farmen Kjendis og Alex og Aune.

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!