Alex Rosèn

Alex Rosen

Alex Rosen er en velkjent kar som er blant Norges mest kjente underholdere og han har en allsidighet de fleste kan misunne han. Kvelden starter med et pang hvor Alex kommer bakfra i lokalet og synger seg opp til scenen

Det hele startet høsten 2001 hvor han var ungdomsprogramleder i «U» Han har vært både programleder, stunt reporter og var i 2003 med i TV serien «berserk mot Nordpolen» I den seinere tid så er han også blitt profilert som dommer i «norske talenter»

Han kan benyttes som er humorinnslag løpet av kvelden eller som konferansier med underholdning i sentrum. Det blir aldri kjedelig rundt denne mannen og latteren hans får enhver i godt humør.

Mulighetene med Alex er mange, her er det bare fantasien som kan stoppe oss. Alex er gjerne med å spiller inn videosnutter mer sjefen eller andre i firma i forkant som deretter blir vist løpet av kvelden som en underholdning sekvens.

Alex Rosen passer i fleste sammenheng og du kan også lese mer om Alex under foredragsholdere, Topp Mix og band, mannen er som sagt allsidig .

For booking av Alex Rosen, ta kontakt.

VIDEO

Kategori