Aktivitetsenter

Aktivitetssenter i Sandnes sentrum hvor vi har skreddersydd en dag eller kveld med aktiviteter, god mat og underholdning.

Send en uforpliktende forespørsel på Aktivitetsenter!

Om Aktivitetsenter

Et unikt sted med mange muligheter hvor det er aktivitetene som står i sentrum. Etter aktiviteter kan det dekkes opp til over 200 personer  hvor vi organiserer en helaften med god mat, drikke og fantastisk underholdning og musikk.

Vi setter sammen aktiviteter ut fra tema, alder og skjønn. Her kan absolutt alle delta uansett fysisk form. Rodeo-oksen er en av de mest populære aktivitetene, hold deg fast og ri den galne oksen som en ordentlig cowboy. En annen «vinner-aktivitet» Surfesimulator, vi skrur opp tempoet sakte men sikkert. Hvem klarer å stå lengst uten å falle i havet.

Aktivitetssenteret har en egen multisport arena som inneholder 25 forskjellige aktiviteter. Norges råeste og den eneste av sitt slag, dette er en oppblåsbar idrettshall hvor man kan gjennomføre mange morsomme aktiviteter. Andre populære aktiviteter er øksekast, bueskyting, sumobryting, blacklight-aktiviteter, limbo, samarbeidsaktiviteter og mye mer.

Foto

Fun Center Sandnes

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!