Om Aktivitetsenter

Aktivitetssenter i Sandnes sentrum hvor vi har skreddersydd ulike løsninger for våre kunder.

Et unikt sted med mange muligheter hvor det er aktivitetene som står i sentrum.

Etter aktiviteter kan det dekkes opp til over 200 personer  hvor vi i Topp Arrangement kan organisere en helaften med god mat, drikke og fantastisk underholdning og musikk.

Vi setter sammen aktiviteter ut fra tema, alder og skjønn. Her kan absolutt alle delta uansett fysisk form. Rodeo-oksen er en av de mest populære aktivitetene, hold deg fast og ri den galne oksen som en ordentlig cowboy.

En annen «vinner-aktivitet» Surfesimulator, vi skrur opp tempoet sakte men sikkert. Hvem klarer å stå lengst uten å falle i havet. Aktivitetssenteret har en egen multisport arena som inneholder 25 forskjellige aktiviteter. Norges råeste og den eneste av sitt slag, dette er en oppblåsbar idrettshall hvor man kan gjennomføre mange morsomme aktiviteter.

I tillegg har senteret en rekke aktiviteter og vi nevner her noen av best selgerne: øksekast, bueskyting, sumobryting, blacklight-aktiviteter, limbo, samarbeidsaktiviteter og mye mer.

Hva med bespisning etter aktivitetene hvor vi har satt av en egen plass på senteret med bord, hvite duker, oppdekking og en flott lyssetting. Vi leier inn kokker som leverer fantastisk mat, alt fra grillmenyer, dessertmenyer, tapas, 3 retters menyer, pizza med mer.

Øvrige konsept vi kan organisere på senteret

–          Linedance kurs & show med en verdensmester.

–          Underholdning som stand, trylling og skjult teater.

–          Musikk, alt fra DJ, trubadur, duo, trio til band.

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr et totalkonsept til ditt firma.

 

Miracle