Tor-Ludvig

Tor-Ludvig er en artist som har turnert Norge i 25 år. En ettertraktet trubadur som både kan spille solo eller med band.

Send en uforpliktende forespørsel på Tor-Ludvig!

Om Tor-Ludvig

Han vinner alltid publikums oppmerksomhet grunnet sin sterke stemme, sin overbevisende gitarspilling og sin utømmelige kilde av energi. Allsang er noe som er umulig å unngå, og før du vet ordet av det står han oppå bordet ditt eller på bardisken og synger med.

Stemningen har gjort så stort inntrykk rundt forbi at det har fått et eget uttrykk ”Bånn Jolly” Den musikalske inspirasjonen henter Tor-Ludvig fra blant annet Bon Jovi, Whitesnake, AC/DC og andre artister som har sterke melodier, gode harmonier og positiv energi som sitt kjennetegn.

Han deltok i Idol i 2007 der han var med frem til topp 30. Ref. TV2 «Tor-Ludvig Wårøy ble berømmet for et fantastisk låtvalg etter at han fremførte sangen «Here I go again» med Whitesnake.»”

Tor-Ludvig har gjennom årene opptrådt sammen med blant annet Øyvind «Elg» Elgenes og Steinar Albrightsen. I tillegg har han gjort oppvarmingsjobber for Stavangerkameratene, Plumbo, TNT, Postgirobygget, VAMP, Åge Aleksandersen, CC Cowboys, Staut, Vestlandsfanden, Leif og Kompisane.

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!